English_sporting_SM_2017

11.8.2017

SM english sporting 2017

Oulaisissa 5-6 08  käydyissä Suomen Mestaruus kilpailuissa menestystä Satakunnan Ampujille.

Satakunnan Ampujien Pekka Markkula voitti Y20-sarjan pronssia. Suomen Mestaruuden vei ratkontojen jälkeen Juha Manninen (RaaA) ja toiseksi sijoittui Sami Alkku (TorSa)

Open-sarjassa Kai Hämäläinen oli 4., jääden jälleen kiekon mitalisijan uusinnasta. Voiton vei SSG:n Petri Kokkonen (188), toiseksi tuli ratkontojen jälkeen Omas:n Pauli Moilanen (185/8) ja kolmanneksi SSG:n Juha Kytömaa (185/7)

SA:n Marko Aalto, Jussi Mäki-Hokkonen ja Kai Hämäläinen voittivat yleisensarjan joukkuekullan. Joukkuekulta on ensimmäinen laatuaan Satakunnan Ampujille sporting-lajeissa. Toiseksi tuli Oula ja kolmanneksi JSF

Myös Y55- sarjan ampujat toivat joukkuemitalin. Joukkueella Markku Viljanen, Arto Blom, Jorma Lehmonen toivat pronssia. Voiton vei SSG:n joukkue ja toiseksi sijoittui Omas:n joukkue.

Markku Viljanen jäi Y55-sarjan pronssin uusinnasta vain kiekon, ollen 4. sarjassaan. Voiton vei Pauli Moilanen (Omas), toiseksi tuli Juha Kytömaa (SSG) ja kolmas Petri Palo (SSG)