Jäsenhuone|TyöhuoneSeurassa tapahtunutta ym...

SAn_jäsenmaksu_2020

15.4.2020

Voit maksaa 2020 maksun vuoden vaihduttua. 2020 jäsenmaksun suuruus on edelleen 70,00 euroa (alle 20v nuoret 34,00). Maksa jäsenmaksu SA:n jäsenmaksutilille.

Vuoden 2020 aikuisjäsenten jäsenmaksun summa on 70,- .

Jäsenmaksutilin numero on FI95 5700 0240 0812 18. Viitteeksi oma viitenumerosi.

Huom Tälle tilille vain jäsenmaksusuorituksia. Kaikilla jaostoilla on erillinen, oma tili.

Maksa jaostoille menevät ratamaksut (vast.) k.o. jaoston tilille.

Jokaisella jäsenillä on oma kiinteä viitenumero. Löydät sen viime vuoden maksustasi tai saat sen What´s Appin tai tekstiviestin kautta Raimolta.

Korona-tilanteen takia jäsenmaksun eräpäivää on jatkettu  29 05 2020 asti. Maksa jäsenmaksusi siihen mnnessä.

Voit tulostaa jäsenmaksun pohjan liitteestä. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, lähetetään se myöhemmin paperisena postin kautta.

Jäsenmaksun voi maksaa edelleen Smartum tai TYKY seteleillä sekä SmartumPay tai Epassi Paymentsin kautta.

Smartum tai TYKY setelit Raimo Suomiselle. Ota yhteyttä; 050 523 5610.

Jäsenhakemus
Jäseneksi seuraan pääset täytettyäsi ja allekirjoitettuasi jäsenhakemuslomakkeen siinä annettujen ohjeiden mukaisesti ja kun hallitus on seuraavassa kokouksessaan käsitellyt hakemuksen, jonka jälkeen päätös ilmoitetaan hakijalle. HUOM: merkkaa hakemuslomakkeeseen vain päälajisi!

Täytä hakemus, tulosta ja allekirjoita sekä toimita se skannaamalla osoitteella raimo.suominen@dnainternet.net tai postitse SA:n osoitteella Pinomäentie 224, 28540 PORI